aktualności

Aktualności

32. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy
01.2024

32. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy

32. Finał Wielkiej…

32. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy ❤️

Kolejny raz dołączamy do tej wyjątkowej…

WIĘCEJ
Close
32. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy

32. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy

32. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy ❤️
Kolejny raz dołączamy do tej wyjątkowej akcji. Kosze z naszymi produktami będzie można wylicytować w trzech lokalnych sztabach: Malanów, Ceków, Turek.
 
Ponadto w Turku można wylicytować  także voucher dla 2 osób na wizytę w zakładzie produkcyjnym Mleczarni Turek. Zwycięzcy aukcji będą mieli niepowtarzalną okazję zobaczyć, jak wygląda proces produkcyjny naszych serów pleśniowych, a wizytę zwieńczy degustacja. 

 

TOP EMPLOYER 2024 
01.2024

TOP EMPLOYER 2024 

TOP EMPLOYER 2024

Z ogromną satysfakcją ogłaszamy, że po raz 12-ty zostaliśmy wyróżnieni certyfikatem Top…

WIĘCEJ
Close
TOP EMPLOYER 2024 

TOP EMPLOYER 2024 

Z ogromną satysfakcją ogłaszamy, że po raz 12-ty zostaliśmy wyróżnieni certyfikatem Top Employer 2024.

Każdego roku Top Employers Institute certyfikuje organizacje, które dzięki wysokim standardom HR koncentrują się na stawianiu swoich pracowników na pierwszym miejscu.  
Program Top Employers Institute certyfikuje przedsiębiorstwa na podstawie oceny kwestionariusza zawierającego najlepsze praktyki z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi. Kwestionariusz obejmuje 6 domen składających się z 20 tematów, takich jak między innymi: strategia HR, środowisko pracy, pozyskiwanie talentów, szkolenia i rozwój, well-being, różnorodność i integracja.

Tytuł Top Employer 2024 jest dla nas uwieńczeniem pracy jaką co roku wkładamy w dbanie o rozwój i dobre samopoczucie naszych pracowników. 

Tartare 100% roślinny
01.2024

Tartare 100% roślinny

WIĘCEJ
Close
Tartare 100% roślinny

Tartare 100% roślinny

Rynek produktów pochodzenia roślinnego jest nadal dość niszowy, ale dzięki rosnącej świadomości konsumenckiej rozwija się prężnie. Według GFK Polonia między 2020 a 2021 rokiem sprzedaż roślinnych zamienników nabiału wzrosła o 40%.

Podążamy za trendami konsumenckimi i tym samym dla wszystkich wegetarian i wegan, proponujemy nowość: Tartare 100% roślinny, stworzony na bazie migdałów, w dwóch smakach: z czosnkiem i ziołami oraz z ziołami prowansalskimi. Obie opcje zawierają w sobie pełnię smaku, rozpływają się w ustach i dają się łatwo rozsmarować, a obfita ilość ziół nadaje charakteru.

Jeśli chcecie spróbować czegoś nowego, a jednocześnie zdrowego i smacznego to taki właśnie jest nowy Tartare w 100% roślinny, w 100% pyszny. 
Ten produkt ma jeszcze dodatkowy atut: jego opakowanie w 100% nadaje się do recyklingu.

Sekret Mnicha
07.2023

Sekret Mnicha

WIĘCEJ
Close
Sekret Mnicha

Sekret Mnicha

Istnieje wiele idealnych duetów. Jedne są bardziej oczywiste, drugie znacznie mniej. Już średniowieczni mnisi wiedzieli, co z czym łączyć. Zajadali się camembertem i popijali go piwem.
Idąc ich śladem, odkrywamy przed Wami naszą nowość, czyli Sekret Mnicha. To aksamitny, rozpływający się camembert dostępny od razu w dwóch wersjach: jako Sekret Mnicha do Piwa Naturalny – dla miłośników klasyki i Sekret Mnicha do Piwa z Pieprzem (konkretnie tym zielonym) dla tych, co lubią bardziej na ostro. Sery dostępne są w opakowaniach 120-ogramowych.
Obydwa warianty są wyprodukowane z naturalnych składników, a wykorzystane do ich wytworzenia mleko pochodzi od lokalnych dostawców. Całości dopełnia kompilacja odpowiednich pleśni – Geotrichum candidum, Brevibacterium linens oraz Penicilium candidum.
Bądźcie czasem rozważni, czasem romantyczni i często szaleni – w kuchni i przy stole też.
 

Facebook
05.2023

Jesteśmy na Facebooku

WIĘCEJ
Close
Facebook

Jesteśmy na Facebooku

Dobra komunikacja to podstawa każdej relacji, także tej z klientem czy konsumentem. Nie zawsze możliwa jest ta bezpośrednia - face to face, ale tutaj z pomocą przychodzą media społecznościowe.
Do tej pory byliśmy obecni na LinkedIN, ale każde medium ma inną specyfikę i warto poszerzać wachlarz możliwości kontaktu z Wami. 
25 maja br. pojawiliśmy się na

 Facebook
Na profilu znajdziecie wiele ciekawostek i to nie tylko tych związanych z serami. 
Zachęcamy do regularnego zaglądania na nasz fanpage oraz do aktywnego komentowania, czyli do rozmowy z nami.